Dit is wat we doen.

AppApps
WebsitesWebsites
AnimatieAnimatie

Apps

Vandaag de dag heeft zo goed als iedereen een smartphone. Een eigen app zorgt er dus voor dat je nog dichterbij je klanten kan komen. Met een op maat gemaakte app, volledig in de huisstijl van jouw bedrijf, kan je je klanten vaak nog beter van dienst zijn. Crossworx zorgt ervoor: jouw app, onze expertise.

Websites

Je wil een website die er niet alleen goed uitziet, maar vooral ook functioneel is. Bovendien wil je dat poteniële klanten jullie vinden op het wereldwijde web. Wij zorgen voor een knap design, een hoge functionaliteit én een sterke SEO (Search Engine Optimalisation).

Branding

Is je huidige design wat outdated? Nog geen tijd gehad om na te denken over een huisstijl? Een sterk merk steunt op een sterke branding. Van logo tot website, van businesskaartjes tot gadgets. Wij steken jouw merk in een mooi jasje.

Foto & video

Eerste indrukken zijn allesbepalend. Met een sterk beeld of een knappe video maak je meteen een goede eerste indruk. Je klanten krijgen meteen een sneak peak van hoe jouw bedrijf werkt en wat je belangrijk vindt. Een persoonlijke touch zorgt ervoor dat klanten zich uniek en gezien voelen en dat je belang hecht aan persoonlijkheid. Wij maken voor jou de mooiste foto’s en de indrukwekkendste video’s om zo vanaf de eerste blik al bij je klanten te blijven hangen.

Copywriting

Jij hebt de boodschap, wij vertellen het. Op je website, in je folder, op je social media... overal gebruik je teksten om klanten te overtuigen van jouw verhaal. Met onze vlotte en pakkende teksten neem je iedereen mee in jouw verhaal.

Animatie

Zet je boodschap kracht bij door middel van leuke animaties. Op een visueel knappe manier, vertel je klanten jouw verhaal. Perfect om een duidelijke boodschap over te brengen.

Ontdek onze projecten.

Meteen aan de slag?

Op onze contactpagina vind je alles wat je nodig hebt om je project van de grond te krijgen.
Of geef ons een belletjephone-icon+32 412 34 56 78
logo-dark
HomeProjecten
Gerard de Cremerstraat 29 | 2650 Edegem
logo-dark